ZİLE’DE 3’ÜNCÜ ETAP TOKİ KONUTLARINA YOĞUN İLGİ

Zile’de 3’üncü etap TOKİ konutlarının yapılması için Zile belediyesi, vatandaşlarından ön kayıt almaya başladı.
   Konu hakkında açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “İlçemizde 1. ve 2. etap TOKİ konutlarının yapımını birlikte başardık. Halkımızın yoğun ilgisiyle 3. etap için çalışma başlattık. Başbakanlık TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından aylardır süren ortaklaşa çalışmamız nihai aşamaya ulaştı. Çalışmalarımız neticesinde bugün 3. etap TOKİ konutlarının ön kayıtlarını alıyoruz. İlçemiz genelinde ciddi bir sorun teşkil eden konut sorununa 3’üncü Etap Toki Konutları ile bir nebzede olsa gidermeyi hedefliyoruz. 2+1 ve 3+1 toplam 11 blok 389 daire konut tipi olacaktır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
   Başkan Vidinel, 6-17 Şubat tarihleri arasında ön başvuru için vatandaşları belediyeye davet etti.

Başvuru hakkında bilgi almak için tıklayınız..